Vacatures en stages

Het Universiteitsmuseum Utrecht – UMU – is onderdeel van het Centrum voor Wetenschap en Cultuur van de Universiteit Utrecht. Bij het Universiteitsmuseum werken ongeveer 25 personen in een betaalde functie. Daarnaast werken er veel vrijwilligers en stagiairs.

Stageplekken Marketing en Communicatie

We zoeken regelmatig stagiair(e)s voor marketing en communicatie. We bieden een veelzijdige stage in een inspirerende omgeving. Het is mogelijk om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Wel vragen we altijd een combinatie van praktijkwerkzaamheden en onderzoek waarbij we uitgaan van drie dagen praktijkwerkzaamheden. Vanaf september 2024 hebben we nog plek voor een meewerkstagiair(e) marketing en communicatie. Lees de vacature.

Overige stages

Bij andere afdelingen zijn er ook mogelijkheden om stage te lopen of werkervaring op te doen. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail waarin beschreven staat wat je wilt doen en je motivatie met curriculum vitae naar info.museum@uu.nl.

Vrijwilligers

Een grote groep vrijwilligers zorgt voor het onderhoud van de Oude Hortus. Ook zijn er vrijwilligers die meewerken aan collectieinformatie en -registratie. Zowel voor de Oude Hortus als de collectie zijn er op dit moment voldoende vrijwilligers.

Terug