Nieuw! Het grote thuisnatuurklooiboek

Toe aan activiteiten met een dosis natuur? Dan heeft het UMU goed nieuws. Het grote thuisnatuurklooiboek is nu verkrijgbaar. Samen met Nederlandse natuurmusea hebben we een activiteitenboek ontwikkeld voor het hele gezin. Om het boek te vieren geven we een aantal exemplaren weg.

Activiteitenboek voor thuis

Het grote thuisnatuurklooiboek is een activiteitenboek voor kinderen en ouders die toe zijn aan een lekkere dosis natuur. In het bos, maar ook de natuur in en om het huis en in de stad. Want natuur is overal.

In het boek vind je veel verschillende activiteiten: je kunt leren, kijken, experimenteren, verzamelen, opzoeken, speuren of je eigen natuurmuseum maken. Kinderen zijn even weg van het scherm en leren op een speelse manier in hun omgeving de natuur zien en onderzoeken.

Winnen

UMU heeft bijgedragen aan het klooiboek. Er staan maar liefst drie onderzoekjes van het UMU in het boek. Maak schimmel of tandenbroodjes en kom er achter wat er allemaal in een vijver leeft.

Om het thuisnatuurklooiboek te vieren geven we tien klooiboeken weg. Vijf exemplaren op Instagram en vijf exemplaren op Facebook. Klik op een link om mee te doen.

Dinsdag 22 juni maakt UMU de winnaars bekend.

Terug