Influencers op UMU Fossielenjacht

Het Universiteitsmusem Utrecht is nog volop aan het verbouwen en opent vanaf 2022 de deuren weer voor bezoekers. Tussentijds worden tal van activiteiten buiten het museum georganiseerd. Zo ook een spannende Fossielenjacht waarin je samen met wetenschapper Jelle Reumer, met behulp van een app, een verrassende route langs verschillende verborgen fossielen in de binnenstad van Utrecht loopt.

Deze zaterdag staat een speciale editie op de agenda. Een groot aantal influencers die alles over leuke, avontuurlijk uitjes voor families en gezinnen posten, is uitgenodigd om op jacht te gaan. Zij zullen via hun social media accounts verslag doen van de tocht en hun ervaringen delen. Volg #UMU en #Fossielenjacht en kijk mee hoe het hen vergaat!

Ga jij deze zomer ook op Fossielenjacht?

Wil jij ook ontdekken waar in Utrecht fossielen verborgen liggen? En hoe die er dan uitzien? Stap in de rol van influencer en deel jouw fossiel op Instagram, Facebook, Twitter of TikTok. Dat kan de hele zomervakantie!

Klik hier voor meer informatie over de UMU Fossielenjacht. Benieuwd hoe deze speurtocht tot stand is gekomen? Check onze making-of voor de backstage beelden.

Terug