Steun het museum

Het UMU is hét onderzoeksmuseum van Nederland en de plek waar samenleving en wetenschap elkaar een hand geven. Als echt familiemuseum maak je spelenderwijs kennis met wetenschappelijk onderzoek en het belang ervan: voor vandaag maar ook voor toekomstige generaties. Hierdoor maken we wetenschap toegankelijk én toepasbaar voor een breed en inclusief publiek.

De Universiteit Utrecht heeft besloten om het museumgebouw ingrijpend te verbouwen zodat straks nog meer mensen kunnen genieten van (actuele) wetenschap, onze bijzondere collectie, interactieve presentaties en programmering.

Met steun van particulieren, bedrijven en fondsen kan het museum bijzondere presentaties realiseren, programmering  en verdiepende educatieve programma’s ontwikkelen en de collectie zichtbaar maken. Help je ook mee? Iedere bijdrage is van harte welkom. Kies zelf welke manier het best bij jou past.

Meer weten? Neem gerust contact op met op Anna-Maria Gobati, hoofd Marketing en Communicatie. Zij is per mail bereikbaar via a.m.gobati@uu.nl.

Alles weten over het nieuwe UMU? Lees hier het projectplan (pdf – december 2021)