Help jij ons met het testen van het nieuwe UMU?

Vernieuwen betekent ontwerpen, testen, aanpassen en nog eens testen. We willen natuurlijk graag dat jullie de nieuwe programma’s en interactieve onderdelen net zo tof vinden als wij. Dat kunnen we niet zomaar voor jullie bepalen, dus hebben we jullie hulp nodig!

In het eerste half jaar van 2022 zijn we vijf middagen te gast in Sonnenborgh, een ander museum in Utrecht. Tussen 13:30 en 16:30 uur ga je samen met je familie met ons aan de slag. Jullie kunnen een aantal interactieve onderdelen voor het nieuwe museum uitproberen en ons feedback geven.

Van een zoektocht naar gidsfossielen tot zelf een hartlongmachine bouwen. Van historische bronnen onderzoeken tot experimenteren met een valbaan. Dit en meer komt voorbij tijdens de verschillende dagen in Sonnenborgh. Bekijk in de agenda wat je wanneer kunt doen. Het kan zijn dat de verschillende onderdelen per dag vooraf nog gewijzigd worden.

Let erop dat je je wel moet aanmelden voor de verschillende dagen én dat een museumkaart verplicht is. Aanmelden kan via het onderstaande formulier of via de agenda. En wees er snel bij, want er kunnen maximaal vier gezinnen per testmiddag meedoen! Voor aanvang van de testdag hoor je of je mee mag doen en ontvang je meer informatie.

testen yipp
Welke dagen wil je een interactie komen testen?
Mag het UMU je voor de opening benaderen voor andere testen? (Ergens in Utrecht, online of in het nieuwe museum)
Terug