Live event

Rondleiding in het depot | Weekend van de Wetenschap (vol)

Normaal mag je er nooit naar binnen, maar speciaal voor Weekend van de Wetenschap opent het UMU de deuren van de depots op het Utrecht Science Park.

Skeletten, opgezette vogels en tandartstoelen

Zondag 3 oktober zijn de depots van het Universiteitsmuseum Utrecht voor één keer open voor het publiek. Een conservator leidt je rond door de schatkamer van het UMU. Een ruimte vol dierenskeletten en opgezette vogels maar ook tandartstoelen, trapboren en het skelet van een vinvis.

Praktische informatie

Er zijn vier rondleidingen van ca. 30 minuten. Aanvang: 12.15 uur, 13.15 uur, 14.15 uur en 15.15 uur. De rondleiding vertrekt vanaf de overkapping van het Minnaert gebouw. Er is beperkt plek, dus schrijf je in via onderstaand formulier. Let op! Kinderen moeten ouder zijn dan 10 jaar.

Bij inschrijving is je plek niet gelijk verzekerd. Je ontvangt een mail met bevestiging. Omdat de inschrijvingen erg hard gaan werken we met een wachtlijst. Update: de inschrijving is gesloten, vanwege fantastisch veel aanmeldingen.

Covid-19

UMU gaat ervan uit dat dit evenement door de huidige maatregelen door kan gaan. Worden de maatregelen aangescherpt en kan de rondleiding hierdoor niet doorgaan? Dan neemt het UMU contact met je op.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Hebben jullie je al ingeschreven voor het Verrassingsprogramma van de Universiteit Utrecht tijdens het weekend van de Wetenschap? Dat kan hier.

Terug